Pulssimittari

Miten sykevyö ja sykemittarilla varustettu urheilukello eroaa toisistaan? Mitä on sykeharjoittelu ja miksi se sopii juoksuharjoitteluun? Lue vastaus osoitteessa. Ranteesta sykettä mittaava mittari on näppärä käyttää, mutta se ei pärjää mittaustarkkuudessa sykevyölle. Rannemittari toimii kohtuullisen. Ranne verenpaine- ja pulssimittari. 0 arvostelua. 21,21 €. Sisältää alv. %. Määrä. Lisää ostoskoriin. Toimitusaika 10 - 40 työpäivää. Tuotenumero.

Pulssimittari

Miesviha

Puhumme tänään myös miesvihasta. Millaisissa hetkissä feministi tunnistaa sellaista itsessään, entä mihin viha kannattaa kohdistaa ja miten. Miesviha kukoistaa ja voi hyvin. Silti miesvihaa sallitaan liikaa. Miksi? Minkälaista poikien on kasvaa keskusteluilmapiirissä, jossa miesten pilkkaaminen hyväksytään tai heitä.

Miesviha

Rasvaluomi Silmäluomessa

K U V A G A L L E R I A © Raimo Suhonen Rasvaluomi silmäluomessa. Silmäluomen alueen rasvasluomien paras hoito on huolellisesti tehty nestetyppijäädytys. Laakeita, korppumaisen kuivia ja paksuja rasvaluomia ilmestyy iän myötä kasvojen ja vartalon iholle. Pikkuhiljaa lisääntyvät rasvaluomet. Silmäluomien ihon kasvaimet ovat melko tavallisia varsinkin vanhemmissa ikäryhmissä. Suurin osa näistä kehittyy hitaasti ja ne ovat.

Rasvaluomi Silmäluomessa

Kurre Westerlund

Laulaja Kurt ”Kurre” Westerlundin maailma pysähtyi toukokuussa, kun hänen vaimonsa, vuoden Miss Suomi Kirsi Westerlund (os. Seiska kertoi viime viikolla, että laulaja Kurre Westerlundin, 56, ja Aikakone-​yhtyeessä laulavan Jenna Välikankaan ystävyys olisi muuttunut. Maanantaina Kurt Westerlund julkaisi kauniin valokuvan valmistuneesta tyttärestään. – Lauantaina rakas Bella-tytär valmistui ylioppilaaksi!

Kurre Westerlund

Valkoinen Koira

Kun valkoinen väri luettiin saksanpaimenkoirassa virheeksi luvulla, valkoiset Valkoinenpaimenkoira on monipuoliseen harrastamiseen sopiva koira. Regal-näköinen valkoinen koiranrotu, samojeedi on keskikokoisesta suureen koira, joka on valkoinen päästä varpaisiin. Turkin paksu. Valkoinen ruotsinhirvikoira. Käyttötarkoitus. Valkoista ruotsinhirvikoiraa käytetään metsästyksessä pääasiassa pysäyttävänä koirana hirven, karhun.

Valkoinen Koira

Pikku Karhu

Äiti ja isä auttavat Pikku Karhua hellästi valmistautumaan päiväkodin aloitukseen​. Lopulta Pikku Karhu vakuuttuu siitä, että ehkä päiväkoti sittenkin on oikea paikka. Pieni karhu (latinaksi Ursa Minor (UMi), genetiivi Ursae Minoris) on yksi sta tai Pikku-Otavaksi, koska se muistuttaa Ison karhun tähdistössä olevaa Otavaa. Vantaan Myyrmäessä sijaitseva Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu kannustaa lapsia tutkimaan ympäristöään. Toimimme upeassa hirsitalossa. Lue lisää ja hae!

Pikku Karhu

Aulanko Kylpylä

Upea kokous- ja kylpylähotelli kaikilla mukavuuksilla Hämeenlinnan kauniissa luonnon maisemissa tarjoaa hemmottelua, aktiviteetteja ja elämyksiä. Scandic Aulanko. Hotellin tiedot. Varaa huone. Hotelli · Huoneet · Galleria · Kokoukset ja Kylpylä. Kylpylä. Kylpylä. Kylpylä. Kylpylä. Kylpylä. Kylpylän terassi. Etu on voimassa upeissa kaupunki- ja kylpyläkohteissa viikoilla Runsas aamiainen sisältyy hintaan. Kylpylä. Kylpyläloma 20 % alennuksella.

Aulanko Kylpylä

Kurkkukipu Lääke

Lääke STREPSILS HUNAJA&SITRUUNA 24 tai 36 imeskelytablettia kurkkukipuun. 1 kpl = 0,33 €. Osta. BAFUCIN imeskelytabletti, kaksi pakkauskokoa 8,64 €. Lääke STREPSILS SITRUS 24 imeskelytablettia kurkkukipuun. Strepsils Sitrus on sokeriton antiseptinen imeskelytabletti, joka lievittää kurkkukipua ja nielun. auttavat parhaiten tulehduskipulääkettä (esim. ibuprofeenia tai ketoprofeenia) sisältävät valmisteet. Lisäksi oireita voi lievittää nielua desinfioivilla tai puuduttavilla imeskelytableteilla.

Kurkkukipu Lääke

Ektyyma

ruusu; selluliitti; märkärupi; ektyyma; karvatuppitulehdus; paise; kynsivallitulehdus; borrelioosi. Harvinaisemmista tulehduksista suositus kattaa. Näin ruusu, selluliitti, märkärupi, ektyyma, karvatupen tulehdus, paise, kynsivallintulehdus ja borrelioosi eroavat toisistaan. Teksti. Terve Media. Bakteeri-infektio, kuten karvatuppitulehdus, ektyyma, märkärupi ja ihopaise voi ilmaantua muutaman päivän sisällä kuluessa tatuoinnin ottamisesta. Infektio ei.

Ektyyma

Naturana

Suomi 24 Nettialet -palvelusta löydät laadukkaat naisten Naturana rintaliivit | Nyt ALE ja normaalihintaiset tuotteet ✓ Yli 40 nettikauppaa. Vertaa NATURANA Naisten Alusvaatteet ja löydä halvimmat hinnat. Osta vaatteita verkon parhaista verkkokaupoista. mallisto nyt verkossa! | omvfutureenergyfund.com Natura 4/ Luonto & ympäristöSinnikkäät kaupunkikasvit; Tiede & tutkimus​Muotoileva kaupunki – koululaiset kaupunkitutkijoina; Tiede.

Naturana